UV smink set

259,00 kr
Inkl. moms

Ett sminkkit som lyser i mörker! Ett måste i varje hem när mörkret smyger sig på, om det är aktuellt med full moon party eller om man bara vill lysa lite extra på dansgolvet.

Kvantitet

OM DETTA SMINK: Detta smink är tillverkat av ingredienser som är allmänt erkända som säkra för användning i kosmetika. Som med alla typer av kosmetika finns det en risk för en allergisk reaktion. Ett pricktest rekommenderas. Applicera produkten på en liten del av huden på underarmen, låt verka i 30-60 minuter. Om en reaktion uppstår, använd inte produkten.

INNAN DU BÖRJAR: Ansiktet ska vara rent och torrt. Ta fram allt material och arbeta framför en upplyst spegel. Ta på dig alla kläder som ska änvändas innan du påbörjar sminkningen. För att undvika spill rekommenderar vi att du använder en trasa runt halsen och avlägsna ditt hår från ansiktet. Sminktips: Lägg till 2-3 droppar vatten till varje färg du ska använda. Vid behov så tillsätt en droppe vatten åt gången. 
Kritor:
Använd kritorna för att lägga till glödande detaljer till din sminkkaraktär.
UV krämen:
Detta smink är transparent. Används med en ren svamp eller pensel till en speciell sektion i ansiktet. Efter UV krämen applicerats, låt den torka. Lyser i kontakt med en UV lampa.
Penslar:
Används för att skapa detaljer till din karaktär.


Varning: Använd inte grön, orange, lila, röd eller gult smink i eller runt ögonområdet. Använd inte blå, grön, orange, lila eller gult smink i eller runt munnen. Använd inte grön, lila, röd eller gul krita i eller runt ögonen. Använd inte blå, grön, lila eller gul krita i eller runt munnen.